Om

Henrik Östlund

Profilbild på mig Henrik Östlund

29.9 årig slacker som efter en jordenruntresa -02 där jag och mina vänner skrev en resedagbok tyckte det var roligt att skriva startade sidan myWorld. Har levt lite på cqr.nu (verkar inte finnas längre, 2009) men skaffade en egen domän och hotell några månader efter starten. Sidan var först ett hemmabygge i PHP och mySQL men gick därefter över till b2/cafelog som blev WordPress efter några veckor.

Skriver lite vad som faller mig i. Tar lite bilder ibland. Väntar fortfarande på min första gästskribent som ska recensera en skiva han fick någon gång i början av 2004.

myWorld

Den här sidan använder cookies, javascript, php och mysql för att fungera. myWorld fungerar bäst i Firefox eller Safari.

myWorld räknas som en blogg, här skriver jag (Henrik Östlund) om allt möjligt jag känner för. Vissa dagar blir det inge alls och ibland blir det mer. Allt som jag skriver är tankar och funderingar av mig. Ingenting är opartiskt eller kanske inte ens rätt återget, inläggen är min spegling av ämnet jag skriver om.

Jag började skriva här på myWorld i augusti 2003.
Augusti 2006 flyttade myWorld.se till ManuFrog. Efter några år så gick flytten vidare till Webfaction. Nu finns den på Opalstack.

Projekt