2 Jobbiga dar/nätter

Idag på morgonen han jag med att lämna blod och urinprov. Ska till doktorn den 2/10 och prata med någon läkare. Sen en snabbis på Hemköp för att ha nått till lunch. Ska jobba hela veckan så jag tänkte bo hos mor, far och syster. Hmm 2 dar men jag vet inte om jag kommer att orka. Ã…kte ut med 20.15 bussen så jag han inte träffa dom så mycket idag. Var nog lika bra det. Riktigt roligt på furan fiket idag då Tobias & Kenta var med mig och Janne. Vi pratade mycket om tempelriddare och alla religioner. Intressant tycker jag. Just nu är jag lite inne på ”Wicca”. Tror gudarna sent mig en guide i Bella, mycket trevlig häxa. Janne fick min nyckel hem till mig om han skulle vilja sova i stan då han jobbar på CFL och får åka buss på mornarna. Hmm verkar som jag kommer att klara en natt här i Stugsund, då jag tänker gå och sova nu.