Alla dessa val

Imorgon spelar Real Madrid en av säsongens viktigaste matcher. Borta mot de baskiska hundarna i Barcelona. Inga lätta matcher där och man har väldigt dåligt facit med Madrid ögon sett. Matchen börjar kl 21.30 och då sitter jag framför en tv som visar den. Funderar starkt på om jag skulle gå på boa och köpa ingredienser (Kahlua och vodka eller rom) till min favorit drink (Black Russian). Drycken kan användas både om det går bra eller dåligt, då jag är rädd för det senare så kanske man skulle tänka på hälsan och dricka Pepsi max istället. Eller låta Ryssen flöda, hoppas på en minnesförlust och förneka händelsen tills man dör. Tittar jag med Janne så kanske det blir svårt också. Han gör nog allt för att jag inte ska kunna leva i förnekelse så länge. Varför har jag alltid så svåra val?