Anywhere but here

Tragiskt att Djurgården har bättre försvarsspel än Real Madrid. Och det är ju orättvist att dom får vinna och inte Real Madrid nu är det ju obalans då Janne är glad och jag inte ens skulle pissa på en Real spelare om det bran i dom, jo kanske Carlos eller Raul då. Hur som hels så grattis till segern över dom svarta råttorna.

Hoppas jag får lite pengar i veckan för då ska jag ner och hälsa på en kille i Stockholm. Kanske till och med får gå ut och dansa med en annan kille, hmm undra om det kan mistolkas? Skulle kännas skönt att komma bort från den här tråkiga staden ett tag och jag behöver fortfarande ett par nya jeans. Här i stan finns det ingen bra klädesbutik med snygga kläder så man får åka till närmsta storstad om man ska handla kläder. Hoppas hoppas jag får pengar så jag kommer bort härifrån ett tag.