Audiobloggning

Kollade in steffanie.net och audiobloggposterna hon postar. Verkar intressant, men det skulle vara bättre om jag fick iPodder att fungera och ännu bättre om iPodder/iTuner fungerade att autosynca med min iPod (i windows). Verkar som nya WordPress (1.3 som bara är alpha ännu) stödjer enclosures, som vad jag förstått ska användas att markera audioposterna så rss läsare som iPodder kan tex ta hem sådant media. Jag har lagt till hennes rss flöde i iPodder och hoppas det magiskt ska börja fungera så kanske jag kan lösa autosyncningen till iPoden med lite annan magi. Pest eller kolera inlägget var roligt att lyssna på. Känns lite som amatörradio när man lyssnar på audiobloggning.

3 reaktioner på ”Audiobloggning

  1. David skriver:

    Kan meddela att Ipodder på Mac funkar helt perfekt mot Steffanies blog. Det skapas en playlist i ITunes automagiskt och alla ID-taggar etc hänger med till ITunes och min Ipod

  2. Det är fler än du som har problem med iPodder och WinXP! Verkar vara nåt som är kajko i själva programmet. Vi får hoppas dom löser det nästa version!

Kommentarer inaktiverade.