Boven i min dator

Likt Sherlock Holmes sökte jag efter min ärkefiende. Lika listigs som Sherlock Holmes förgörde jag min ärkefiende. Vad är det jag pratar om då? Ja jag vet knapt själv men jag ska försöka förklara. Det är ju så här att mitt inet inte funkar så där jätte bra. Jag tänkte först gå lös med en yxa i soderhamn-net.com’s lokaler. Tur att jag inte gjorde det för idag tror jag att det är löst. Jag har nog hittat felet, men jag är inte förvånad om min ärkefiende dyker upp i en ny skepnad. Verkade vara nått i Windows som heter ”Internet Gateway” som strulade. Det är nått jvla jox man måste ha för att dela internet anslutning när man har modem. Tror det sitter kvar sen den tid jag bodde hemma (med mina föräldrar). Nu verkar jag fått det avstängt och förhopningsvis ska allt funka bra med inet nu.

Subdomänerna verkar inte funka ännu. Vet inte vad det är för fel. Men mina vänner (med digitalkamera) kan gå in på myworld.se/foto/ och regga sig så kan dom dela med sig av foton.