Brinnande buske = roligt

Vid halv fyra träffades vi i Allen krysset. Nu var det musik, sommar sol och alkohol som gällde. Bestämde att vi skulle sitta i stadsparken. Hittade en gräsplätt som var relativt grön. Mycket skitsnack, en flaska vin senare, några roliga skratt och klockan var sju. Nu hade jag 45 minuter på mig att äta, göra mig i ordning och inställa mig hos A. Hon hade tidigare på dagen påpekat den gång jag tog ca 3 timmar på mig att komma ut ur min lägenhet och gjorde så hon blev stressad. Janne och jag bestämde att vi skulle ha 3/4 shorts på oss så jag hittade en bra tröja till dom och tränade därefter till OS i Athen på gång.

När vi vid 8 tiden kom fram till festen efter att plockat upp Janne och hans boss fick jag en mycket stark känsla av utanförskap. Dålig musik, riktigt riktigt dålig musik och människor jag inte hade nått gemensamt med var dom två stora ingredienserna på festen. Hittade en gungställning utanför med två gungor och flyde ut med min enda själsfrende på festen. Turades om att sitta på barngungan. Fick syn på några snorungar som lekte med raketer och bad en hög bön till gud, please shoot us. Ungarna smällde av en rör raket och sen skulle dom smälla en vanlig raket och Janne säger: -Det här kommer att gå åt helvete. Sagt och gjort raketen gör en jätta vacker loop och landar i en buske där den smäller av mindre än 10 meter från oss. Ungarna springer iväg. Röda grejer sköt den ut och busken börjar brinna. Vi börjar skratta hysteriskt. Riktigt roligt är det och elden börjar ta sig. Skrattande avtar när en gubbe på balkong skriker: -Fan det brinner ju! Vad tror du vi skrattar åt då? Jaha plikten kallar och män i uniform brukar ju inponera på kvinnor så vi leker brandmänpojkar och släcker elden med buskris och våra skor. Nu slutar inte det roliga riktig än för när vi sitter på en bänk och jag ska skjuta insulin kommer två ungar förbi den äldsta såg ut att vara högst 14, den yngre högst 10
-Började det brinna här förut?
-Ja men vi släckte elden och vi tyckte det bara var roligt.
-Jaha men då kan ni bjuda på öl då?
-Va fan är ni duma i huvudet ni är ju långt från 18.
-Ja men ni tyckte det bara var roligt ju?

Nu kunde vi inte fly festen så mycket mer när ”värdinnan” kom ut och frågade vad det var med oss. Janne var snabbtänkt och pratade om min kattallergi och hur jag hade tagit mina piller nu och det kändes bättre. En av två vita lögner den här kvällen. När vi kommer in så är det en kille som stöter på A och hon leker lesbisk med Jannes flickvän, vi är ju inte sämre och leker bögar. Janne berättar en historia om greken med jätte grej. Tycker att det är jätte kul att driva med människorna där och jag fortsätter när en kille kommer fram och frågar vad jag heter för han har sett mig från förr. Jag kände inte igen han först men kom på det snabbt. Han undrade vart han sett mig och jag spelar som jag aldrig sett han. Han är i själva verket en som jobbat med Jonas och jag har vart på fest med han några gånger innan han skaffade seriöstförhållande med barn.

Klockan blev mycket och jag lyckades spela min andra blandcd och det i mitt tycke var bästa musiken på festen. Kändes lite tveeggat att ge bort mina bland cd’s när dom kommer till en person som inte har vett att uppskatta dom. Jannes boss gick hem och nu kunde han ha kul. Ner på den nya krogen ”Sisters” som var väldigt lik ”Blue Heaven”. Träffade systerskompis där och Janne drog vitlögn nr 2 för ikväll. Satta mig ner där hon och hennes kompisar satt, skulle berätta om min roliga kväll. Han med att vi lekte bög sen skulle alla gå och jag kände mig lite dum för jag tror inte det gick fram hur roligt det var och det lät nog mest som jag var dum i huvudet. Janne gick hem och vi drog vidare, fick gå in bakvägen på en annan krog och jag kände mig speciell ungefär som när jag var i Stockholm och fick gå före i kön (5 pers) på Tip Top fast jag tror det berode mest på min kompis. Inte många jag kände där och pratade mest med systers kompis. När dom stängde tyckte hon vi skulle ta en fika på tisdag (hon skulle göra nått på måndag, lite läskigt är det när jag börjar komma ihåg vad flickor säger). Får se hur det blir med det och jag har fortfarande inte fått nått klart besked om det är okay att stöta på systerskompis? Om det nu skulle bli aktuellt.

En sak jag märkt är att jag är väldigt kräsen när det gäller människor. Jag har några kompisar (4-5) som jag hoppas och tror jag behandlar bra, dom tycker jag om och umgås väldigt mycket med. Sen finns det några fler som jag också tycker om men inte umgås så mycket med. Men människor som är tråkiga och ytliga orkar jag inte med och har inte så mycket överst för. Det är den största gruppen folk jag träffar och dom tar jag gärna avstånd från.