Can’t dance

-Hey white boy
-You can’t dance
-No African woman i can’t
-I don’t care
-All I really want to do is having fun with my friends

Studenten igår. Lite roligt att titta på, lite stressigare för Nico. Han (Nico, hunden) somnade som en stock sa mamma. Fika hos Jannes flickvän, trevligt och bortskämd blev hunden. Quizen sen och vann massa ”presentkort”. Grogghaggan var framme (för sista gången?). Lite dyrare än jag tänkte mig men vi hade roligt. Lite jobbigare än jag trode att gå upp i morse. Fick ta bussen dom 3 km hem till hunden. Orkade inte cykla sen är det inte så bra väder heller.

Update: Fan jag glömde ju bort det roliga som inträffade när min ryggrad sa ifrån. Den ocharmiga flickan (hon som höll mig i handen och hångla med en annan) fick sig en rejäl utskällning igår. Inte av mig inte men han som håller reda på mig och hjälper mig upprätthålla lite (betoning på lite) självrespekt. Han har skällt ut 3 flickor som vart dumma på mig, lite lustigt att alla tre var där igår. Han verkar ta hårdare på mina förnedringar än jag gör nu för tiden. Han är förstås en av mina bästa vänner. Molgan heter han inte utan Janne. Riktigt arg verkade han bli igår också och drog fram sin värsta svordom usch! Hör man den så har man gjort fel och borde gå hem och tänka igenom sina synder.

Läste ut Beach. Riktigt bra var den. Är lite sugen på att se filmen men jag blir nog bara besviken då. Besviken blev jag igår. På människor eller kanske rättare en människa. Som verkar ha dolda motiv, det tycker jag inte om speciellt inte med dom/de motiv som människan verkar ha.