Comin’ up from behind

Träffade Malin idag, eller rättare sagt hon hittade mig när jag pantade flaskor. Stod helt i min egen värld när hon dyker upp bakifrån. Blev ganska chockad att se henne igen. Kändes nästan som att tappa luften. Efter jag pratat med henne så kom min kärlek till kärleken fram igen. Jag har inga sådana känslor för henne nu, vi är nog inte menade för varandra. Men det förstörde resten av kvällen då jag bara kunde spy på allt gull gull. Orkade inte med det, kändes skönt att jag måste gå hem och ta mitt insulin så jag fick en enkel ursäkt att komma bort. Fan ibland bara hatar jag det där äckliga kärleks gullandet. Är inte många gånger jag känner så för jag brukar tycka att kärleken är vacker. Nu ska jag ta en långpromenad, lyssna på min positiva musik, röka lite och kolla en bra film, om inte Jonas kommer hem för då ska jag gästa han.