Devil in a red skirt

Kan ju börja med att Real Madrid visade en ny innebörd på ordet värdelös igår kväll. Den enda Real Madrid spelaren som fick godkänt var utlånad till Osasuna och gjorde första målet av dom tre Madrid förlorade med.

Hur gick det för mig och min hundring då? Det var lördag kväll klockan var ca 19.15 och jag vaknade. Trött, tog en raggardusch och drog iväg till festen. Började lugnt och inte så mycket folk. När jag planterat mitt arschle i soffan började det droppa in människor. Kvinnliga människor. En av dom kände igen mig, vi kallar henne ”Den Andra Kvinnan”. Undrade vad jag gjort för dumt som hon kände igen mig för? Trevlig fest och jag pratade lite mer med ”Den Andra Kvinnan” kom inte fram till om jag gjort bort mig inför henne någon gång. Hon erbjöd mig att åka bil ner till krogen och jag tackade ja. Inte mycket folk jag kände på krogen så jag höll mig till ”Den Andra Kvinnan” för hon var trevlig och snäll. Tiden gick och vi dansade till ett Ramones medley. Tiden gick lite mer och jag blev hejad på av massa gamla Emersonare. En blev lite för jobbig tyckte ”Den Andra Kvinnan” och hennes kompisar. När tiden gått ännu mer och det var dags för 5 i 2 raggen då dom spelar tryckare blev jag uppbjuden på dans av ”Den Andra Kvinnan”. Fick en flashback till UG diskona när man gick i 6’an men nu dansade jag med en vackrare och trevligare flicka, lite äldra var hon också men det är bara ett plus i alla fall tills hon blir för gammal.

Mat på Tacobaren där min kusins strull dök upp, jag har även jobbat med han på Emerson så han skulle få oss med på efterfest. Jag orkade inte och det verkade som ”Den Andra Kvinnan” inte vill heller så vi gick hem till mig. ”Den Andra Kvinnan’s” vän gick hem direkt, Emerson kille somnade direkt i min soffa och en annan kille som ingen av oss kände var kvar och pratade. Timmarna gick och vi blev trötta på Emerson killens snakningar så jag hälde lite vatten i hans annsikte. Skakade om han och sa att det inte gick att sova över, ringde en taxi till han och körde ut han. Hade han vart en vän så hade han fått sova på soffan men min kusin berättade nått elakt som han gjort mot henne och jag bryr mig inte lika mycket om han sen dess. Bara den andra kille som ingen av oss kände, ”Den Andra Kvinnan” och jag kvar nu. En stund senare och klockan var ungefär halv fem så drog den andra killen sig tillbaka. Pratade en stund med ”Den Andra Kvinnan”. Messade Kannin och sa att det inte blev någon innebandy för mig i morgon, eller rättare skrivet om några timmar. Klockan blev sex och ”Den Andra Kvinnan” såg trött ut så vi gick och la oss på varsit håll. Vaknade när Kannin skickade dom obligatoriska varför ställer du inte upp på innebandyn messen vid 9-10 tiden. Bjöd på frulle och ”Den Andra Kvinnan” åkte hem vid 11-12 tiden.

När hon gått tänkte jag att det kanske var dumt att inte fråga efter hennes tel.nr, hon har flyttat från stan och jag vet ju inte när och om jag kommer att träffa henne igen, för det ville jag. Verkade ju vara en snäll, schyst och det fanns inga tecken på psykisk störning hos henne. Messade till en vän som kände henne och undrade vem flickan i röd kjol som jag pratade med hette. Ja jag hade inte full koll på namnet men fick det och hennes tel.nr i utbyta av kropp och själ. Ringde henne idag men det närmaste jag kom att få höra hennes röst igen var om hon haft en röstbrevlåda när hon tryckte bort mitt samtal. Fetdissad kände jag mig och undrar om hon bara ville utnyttja min kropp till perversa sexlekar? Fattade då inte varför hon valde mig då hon var vacker nog att inte behöva gå hem med mig? Eller så kanske det är så enkelt att hon inte tycker om att sova hemma?

Ja vad ville jag få fram med den här långa texten då? Hmm kanske att jag skulle behöva en crashcourse i hur kvinnor fungerar. Eller så att jag kan läsa dom lite bättre för jag tyckte vi kom hyfsat bra överense och hon verkade vara en tjej som var värd att lära känna bättre. Jag tyckte det i alla fall. Bryr mig inte så mycket egentligen men det skulle kännas skönt med en flört eller nått som händer för det känns som mitt liv går på tomgång just nu.