EM, nytt och lite politiskt

Tyskland ute ur EM. Inte förvånad när man sett dom spela. En till av dom stora nationerna som inte når ända fram. Sörjer inte så mycket där heller. Tjeckien ser väldigt starka ut, ställde över nio spelare (tror jag det var) och ändå vinner man mot den starkaste Tyska elva Tyskland kunde uppbringa i detta EM. Heja Tjeckien!

Notis grejen blev flyttad till höger sidan i menyn. Så nu finns där borta ————>
Update: En liten anledning till att jag gjorde om det var att jag råkade radera index.php och måste göra om allt så då blev det i menyn iställe för här. Hmm klantarschle är jag ibland.

Blir förbannad/arg och ledsen när jag läser detta om Amerikanska soldaterens förhörsmetoder. Borde inte dom föregå med gott föredöme? Hur ska annars civilbefolknin få nått som hells förtroende. Fast av vad man hört på tv och tidningar så har dom inte så mycket.