En liten önskan till Subway

För några veckor sen så öppnade Subway en restaurang i stan. Jag fattar inte riktigt varför dom just valde en sån liten stad som Söderhamn men det är bara att tacka och ta emot. Subway är min favorit snabbmats kedja, men jag har aldrig provat den i Sverige. Det ska finnas någon i Stockholm men den har jag aldrig lyckats hitta. Nu har jag ätit två gånger på Subway här i stan och jag måste säga att det är gott. Riktigt gott. Jag hade ångest innan jag provat den och tänkte att jag kanske har så många felaktiga minnen av hur bra Subay maten var utomlands att jag bara blir besviken när jag äter på den här i stan. Den kanske är någon b-variant av dom andra ställena. Av de två mackor jag har ätit så har jag bara en liten önskning. Maten var det inge fel på alls men kan ni inte börja med det där underbart goda iskaffet ni hade i Delhi, det fanns inge bättre en varm dag än att köpa med sig en stor kopp iskaffe när man var på stan. Börja med det till sommaren så är jag super nöjd.