En sån där dag

Idag var en sån där dag man bara vill stanna kvar i sängen. Inget verkar ha gått bra idag. Började med att min far ringde och tyckte att vi skulle köra dom sista grejerna från förrådet. Lät bra det tyckte jag och han fixade en släpkärra. När vi kommer fram hittar jag inte nyckeln till låset. Letar som en tok i väskan men den finns inte. Måste åka hem igen och leta. Nyckeln är som bortblåst. Jag har letat hemma hos mig och flickvännen men jag kan inte hitta den. När jag letar som värst ser jag att jag ska fixa en sak till ams i morgon också. Blir väldigt arg på mig själv för att jag inte har skrivit ner det och fixat det lite tidigare. Plus att det händer lite mera saker som gör det lättare. Känns som det kom väldigt mycket på en gång just idag. Och jag som blir så stressad för så lite.