Ett år på myWorld

Nu har jag skrivit här i nästan ett år. Fast myworld.se domänen är årsjubileumet i oktober. Intresset att skriva fick jag när vi tre som åkte jordenrunt hade en resedagbok och skrev på. Tyckte det var roligt så när jag var hemma igen så började jag med en sida på cqr.nu men tyckte att jag kunde regga en domän och fixa ett webbhotell för dom var ju inte så dyra ändå. Så föddes myworld.se. Har funderat på att göra många saker men ibland händer det inte så mycket och ibland händer det saker. Foto sidan har inte varit så aktiv som jag ville. Beror nog mestadels på att jag inte har några bra kort att lägga upp. Ibland har jag haft det svårt att hitta på nått att skriva om, ibland har jag inte hittat orden att skriva med. överlag så har det varit roligt och jag antar att det blir minst ett år till om inget drastiskt händer.

Har haft funderingar på att göra en rese sida. Typ som en resedagbok. Ska höra med syster om hon är intresserad av att göra nått sånt för hon är den av oss som reser mest nu. Skulle vara roligt att ha en sida där man är några stycken som skriver. Kanske kan jag lägga upp inläggen från jordenrunt dagboken där. Om jag någon gång lyckas få tag på databasen då.

Säkert kommer det att hända nått nytt detta år också.

2 reaktioner på ”Ett år på myWorld

Kommentarer inaktiverade.