Fan vad Blend smakar illa

Ibland kan det vara roligt att vara lärarvikarie, idag var inte en sån dag. Rektorn ringde kl 08.30 och undrar när jag kunde vara där. Barnen var lärarlösa sedan 08.00. Vid 09.00 tittade jag in på skolan som tur är ligger i stan. Bråkiga barn och en trött vikarie. På idrotten gick jag över till CFL och köpte ciggisar, 2x nicotin och 1 nicokick senare var jag i form. Jag var så desperat att jag fick ta det som fanns (hmm det fick jag höra senast jag hade sex) och det var bara Blend. Behövde verkligen det. Varför tar man sådana jobb då, jo för att spara på stämpeldagar. Jag tjänar nästan sämre än att stämpla. Vet inte riktigt vad min timlön är men det är nära minimum gränsen. Det jag tjänar mest på är att vara sjukskriven. Låter skumt men så är det. Träffade Janne igen och det kändes bra. Hoppas det känns så för han bara. Både Janne och jag är gravt lesbiska och dras bara till flickor (då menar jag inga över 20 ;)) även om det
kan tyckas konstigt ibland.

PS.
Det här kommer på en request av Janne. När jag var psykiskt knäckt och mådde jätte dåligt lyckades Janne vinna i Virtua Tennis med hela 6-0. Nästan lika svår förlust som när Ammie spöade mig i biljard men bara nästan. Förlusten mot Ammie är nog det värsta nederlag jag haft.

2 reaktioner på ”Fan vad Blend smakar illa

  1. Janos skriver:

    Jag anser att det bör noteras att din psykiska åkomma var självförvållad, och marginell jämtemot den emotionella smärta jag kände. Eller hur tjejtjuven???

  2. Vi kanske inte ska jämnföra smärtan vi kände. Min smärta är nått jag aldrig vill uppleva igen. Tror det är lika för dig?

Kommentarer inaktiverade.