Fest med kursklassen

Festen var rolig men jag var lite så där nervös. Bara tre killar där och resten tjejer. Dom verkade bli så där öppen som man kan bli när alkoholen är inblandad. Blir lite rädd då dom är så lugna och ganska resrverade normalt. Vet inte riktigt vad dom kan göra och om det skulle spåra ur eller inte. Så mycket jag såg verkade det gå bra ändå men det kanske är någon som skäms nästa måndag vad vet jag. Ingen efterfest hos mig blev det heller. Det stog att det var det på lappen om klassfesten, fast ingen hade sagt nått till mig. Jätte synd med korsade fingrar tyckte jag det var. Jag hamnade på en annan efterfest och var hemma tidigt på morgonen.

Annars på stan verkade det lugnt. Var en kille som cyklade omkull och slog sig i huvudet så ambulansen fick göra en utryckning. I lördags på dagen var Nationell ungdom här och demonstrerade. Vet inte vad dom är för nått men invadrare gillar dom inte (vad jag fattade ur det jag läste i tidningen). I tidnigen som jag läste så sa en av deras ledare att han inte ville säga vad dom står politiskt det fick man ta reda på själv. Hmm då kan man ju bli lite fundersam, är det nått dom vill dölja?

4 reaktioner på ”Fest med kursklassen

  1. Pedagog på g heter den och är en förberedande/testa på kurs mot pedagogiska yrken. Kanske jag som inte skrivit så bra att det framgått att jag går nått sånt nu?

  2. Sten skriver:

    Jodå, fattade att det var något inom pedagogik men ville egentligen bara veta mer exakt vad det för kurs. Är det på universitet eller fristående?

Kommentarer inaktiverade.