Festen, dagen efter

Vaknade tidigt i morse. Trött, seg och en hals som kändes som hela värdens ciggaret rökare använt min hals som inhallator. Luktade illa och funderade på vad som hänt. Festen var okey och den där flickan jag inte träffat så ofta var där och hon är lika söt och intressant som vanligt. Verkar ha nått drag till flickor i svart hår/kläder osv. Försökte charma henne med min minimala rosa charm men den verkar bara funka på Nico fast han hoppar ju på allt som rör sig. Blev en lågpunk när dom tog fram en schlager kareoke dvd och började sjunga, bad till alla gudar och gudinnor att spelarn skulle gå sönder men inte blev jag bönhörd. Förstår inte varför jag får sådana svåra prov är jag inte deprimera(d/ande) och bitter så det räcker? Efter en vinare och några cider, ja jag vet hur omanligt det är, blev det en taxi ner till stan. Krogen under mig var det lång kö till så den hoppa vi över. Gick till ”Tvärtan” igen. Andra gången på en
vecka jag är där nu. Hoppades att min något avlägsna nästansläkting skulle jobba där så jag kunde pruta lite på alkoholen. Spelade soul musik där och träffade några vänner man inte ser så ofta. Min kusin var där och vi kom fram till att alla andra pojkar och flickor är duma i huvudet. Skönt att hon är bitter också. Jag hade ingen singel kompis som var okay till henne och hon hade ingen kompis hon ville bli av med. Efter jag och mina sista 250kr som jag inte hade kvar var glada och nöjda promenerade jag hem. Skrapade fram några sista kronor till en kebabrulle som jag fick mindrevärds komplex av. Somnade in till K’s Choise – Almost happy.