Festen, jag vill sova

Festen i lördags blev roligare än jag förväntat mig. Pratade dykning med en på förfesten. Gick ner till den ny öppnade krogen Dark Angel. Träffare massa folk som man inte brukar träffa. Pratade resor med en av systers kompisar, verkar som dom ska åka till Indien om några månadet igen. Sugen på att följa med. En av tjejerna som jag träffade på Roskilde var där också. Hon hade sett Skinny Puppy på Arvika. Det ville ju jag också göra. Men jag viste först att dom var där när jag läste recensionen i tidningen.

Den ocharmiga flickan kom och satte sig och pratade. Ibland verkar hon snäll och lite charmig ibland verkar hon bara dum i huvudet. Efterfest var det i en lokal en bit bort. Hennes bror fyllde år och hade haft fest där tidigare. Mat på taco (måste ha mat och groggvirke) stället och där springer ”Devil in a red skirt” in. Nej tänker jag, hoppas det inte blir pinsamt när hon ser mig. Nejdå hon verkade så glad (full) och hejade lite. Hem och hämta rom, sen bar det av till efterfesten. Inte så jätte mycker folk jag kände där så vid fem tiden gick jag med tunga trötta steg hem. Fan vad skönt att nu ska jag sova hur länge jag vill var min sista tanke. Klockan tio väcktes tankarna av en telefon.
-Kan du vara hundvakt, frågade far.
-Ööööhmmm.
-Var du ut igår?
-Ööhmm.
-Kan du vara hundvakt?
-Har ni någon frulle?
-Ja.
-Hämta mig snart då!

Kände mig inte direkt upplagd för att vara hundvakt till Nico, jag var super trött hunden går på speed. När jag stog utanför och väntade på mitt öde dök plötsligt ur ingenstans en vän upp. Hon pratade, jag flippade på ipoden och svarade med enstaviga ljud. Fattade ingenting då. Ut och gå med hunden var bara skönt och jag blev piggare när jag rörde på mig.

Hemma vid åtta. Duschade, tv och försökte sova vid tio. Riiing, riiing. Klockan var elva halv tolv. Jag hade sovit högst en timme.
-Hej
-Öööhmm, vad? svarade jag.
Snabbspolning några minuter.
-Har du några cigg som jag kan bonga? Undra jag.
-Ja.
-Hmm, tittar förbi om några minuter då jag.
-Hej.
-Ses.

Vaknade sent idag och för skjuta upp mina oexisterande planer till i morgon. Mamma ringde och ville bjuda på mat så jag ofrade mig för hennes skull då. Vill hon promt gå ut och äta måste jag ställa upp. Gör inte en god son sånt?

En reaktion på ”Festen, jag vill sova

  1. Sten skriver:

    Ojoj, vad glad jag blev att jag inte festat hårt dom senaste dagarna efter att läst detta inlägg 🙂

Kommentarer inaktiverade.