Fockin’ up

Var in på arbetsförmedlingen idag för jag hade ett sånt där möte bokat. Stor förviring och min handläggare viste inte varför jag var där. Kollade på datorn och jag skulle ha vart där igår, vilket jag ju inte var. Hmm då hade jag lyckats skriva ner fel datum i min handdator så det hjälpte inte att den varnade mig i morse. Skulle behöva en sekreterare som tar hand om mig för jag är nog inte tillräckligt vuxen och ansvarsfull för det.

5 reaktioner på ”Fockin’ up

 1. Sten skriver:

  Jag skaffade jobb en dag då jag skulle varit på basinformation hos AF. Det är inte bra, missar man det mötet är man automatisk avstängd ur A-kassan även om anledningen är pga att man fått jobb.

  Heja Arbetsförmedlingen!?

 2. Hmm jag fick mitt meddelande om ananmälning igår. Jag hoppas att han påanmälde mig igen när jag fick en ny tid. Tror inte Arbetsförmedlingen gjort nått bra för mig. De jobb jag haft har jag fixat själv och deras kurser känns bara som tidsfördriv.

 3. Sten skriver:

  Sjukaste är/var att jag inte fick någon avanmälan sänd till mig. Hade inte en susning om läget i över 3 månader då jag jobbade extra på timmar och inte behövde a-kassan.

  Kassakorten kom som vanligt och dom skickade jag in med 8 timmar arbete istället. När dagen kom då jag var utan arbete igen så fick jag reda på att jag varit avstängd i över 3 månader..

  Du får påanmäla dig själv igen. Dom tar 5 dagar från dig!

Kommentarer inaktiverade.