Helgen i Fjällen

Fredag:
Åkte i fredags kl 15.00. En biltur på ca 3 timmar om man sträck kör. Vi stannade i Bolle och handlade (boa och mat) och åt mat så vi var framme vid åtta tiden. Eldade och sprätta första droparna alkohol. Gick in till hotellet på kvällen och var hemma vid 3-4 tiden. Slocknade rätt fort.

Lördag:
Var uppe vid 9. Snabb frukost och in till uthyrningen. Snowboard fick det bli. Testade att köra med vänster ben fram för det ska jag göra enligt ”knufftestet”. Man blir lätt knuffad i ryggen och det ben man sätter fram först ska man ha fram på brädan. Kunde bara svänga åt ett håll då. Fick några fina åk men var en fegis med farten. Afterski och hem till stugan där jag sov middag. Bastu och en allahjärtansdag middag bestående av stuvademakaroner och korv (man kan ju bli deprimerad av mindre). Mera cider och rom, in till hotellet och hemma igen vid 3-4. Gick till hotellet (tur och retur) båda dagarna och det är ca 3km engel riktning.

UPDATE: En kille från stan kände igen mig när jag var på hotellet och kom fram och hälsade, kändes som alla känner apan, apan känner ingen när jag inte alls kände igen han.

Söndag:
Sovmorgon, vaknade vid 10 tiden. Frulle och in till backen. Åkte med höger ben fram igen och det gick mycket bättre, kunde styra och svänga som jag ville nu. Några mer dagar och jag kommer att bli stadigare och få bättre självförtroende på brädan. Fick några åk men var nöjd vid 2-3 tiden. Avslutade med ett bra åk. Trött i kroppen och fötterna. Hem till stugan och dushade, åt och städade. Åkte vid 4 tiden och var hemma igen vid 8.

Allvarligaste vurpan:
När jag skulle svänga höger, fick felskär och ramlade rakt fram, landade på bröstet bet mig i läppen och fick ont i huvudet. Vet inte om jag slog i huvudet eller inte, men det lär ju inte ta någon skada. Huvudvärken gick över efter ca 2 timmar.

Slutsats:
Rolig helg, lite off och hade svårt att sluta fundera på det som hände i veckan men det var skönt att komma bort ett tag. Kostar ju en del pengar men jag ska försöka hänga med en helg till den här sesongen.

Några bilder från fjällen.

Trötter:
Sover

Sover mera:
Sover, igen

Vacker vy:
Fjället set ur stugfönstret