Ibland blir jag så trött

Måste bara få skriva ur mig lite. Läraren på ”pedagog på g” kursen sa att ”det blir en lite lång dag för dom som går halvtid”. Vi har en frivillig föreläsning om mobbning som man får gå på om man vill. Naturligtvis så tyckte en av surkärringarna att det blir väl lång för dom som går heltid också. Och det ältade hon hela lunchen, sen var ju hon inte helt frisk heller. Det håller jag med om. Men nu var det ju så att föreläsningen var frivillig och dom som gick skulle få igen det senare så totalt sett så går man inge längre i timmar. Vill surkärringen inte gå dom där ca (högst) 2 timmarna på den frivilliga föreläsningen så behöver hon ju inte, inge mer med det. Det är en föreläsning som folk från fryshuset har så det kan säkert bli intressant om man är minsta lilla intresserad av kursens innehåll. Jag blir så jävla trött på sånt folk som gnäller på allt möjligt som dom kan gnälla på. Skulle inte förvåna mig om jag ber någon dra åt helvete när (inte om) dom tar upp nått mera oväsentligt tjafs. Fan vad sur jag låter.