Ibland har jag inte så bra minne

Jag visste redan svaret på min fråga men kanske kanske så skulle jag ha fel.
-Är det någon som har nyckeln? Sa jag precis efter att jag slagit igen min dörr.
Vi (jag, Janne, A) skulle upp till bastun. Vi var utelåsta. Bara nyckeln till bastun i min ficka men inte nyckeln till min lägenhet eller vinden. Jag var klädd i blåa träningsbyxor och en Ramones tröja som jag gjort om till linne. Inga kläder man ville gå långt i. Fick ringa min mor som ställde upp och fixade så jag kunde komma in med hennes extranyckel. Jag har ett sådant lås som låser sig själv när man stänger dörren. När jag ska göra nått där jag inte behöver min väska så brukar jag ha problem att komma ihåg min husnyckel. Var inte så länge sen jag låste ut mig sist heller. En månad sen eller nått sådant tror jag det är.

Kvällen blev lyckad och det var riktigt roligt att basta och prata strunt/allvar. Gick ner på puben och tog några öl innan vi sa ses igen.

Real Madrid spelade riktigt bra idag och van med 6-1. Hurra hurra hurra hurra. Hoppas bara dom spelar bra mot Barcelona nästa helg.