Lite smått

Kollade på Blood in, Blood out på riktigt stor bild. Skön gäng film om några mexikanska ungdomars liv.

Har hört mig för om vad det kostar att ta körkort också. Om jag övningskör mycket hemma borde det inte bli så jätte dyrt.

2 reaktioner på ”Lite smått

  1. Sten skriver:

    Tack för tipset, Blood in Blood out var evigheter sedan jag såg.. ska genast ta en titt på den igen.

    Nu tog jag iofs körkort för mer än 12 år sen men jag började på körskola där jag bl a gjorde halkbanan sen tyckte jag gubben jag körde åt bara mjölkade mig på pengar så jag tog det privat. Prislappen blev totalt sett ”bara” 3-4 000 :-

  2. Det jag funderar på är en klump med, teori och 14 körlektioner som är 30 minuter fast dom kör i 60 så egentlien är det 7 lektioner. Fast om jag klarar mig under 7 lektioner blir det billigare att pröjsa per gång.

Kommentarer inaktiverade.