Living on the edge

Nu fick jag lära mig den hårda vägen om nödvändigheten av backup. Min Palm kraschade och allt jag hade i kalendern försvan. Senaste backup var ca 2-3 veckor gammal och ganska inaktuellt. Inte så roligt. Måste nog börja synca den mera och inte bara slänga över mp3’or.

När jag var hos mor och snyltade mat hittade jag en bok om Australien och Sydney. En deckare som heter Fladdermus mannen. Coolt att huvudpersonen bor i samma kvarter som jag och mina resekompisar bodde några dar i, nämligen Kings Cross. Ni som känner till Kings Cross i London (vist är det där?) vet vad det är för ställe och det är precis likadant i Sydney. Hor, knark och bögkvarteren huserar där. Verkar vara en spännande bok fast jag inte läst så många sidor ännu. Även om inte Sydney var någon favo stad får den mig att längta tillbaks till backpacker resan jag gjorde för två år sedan. Många minnen från den resan och alldeles för lite k
ort.