Lätt impade killar

Ibland blir det bara så. Som igår. Började efter vi hade gått från den ena krogen till Dark Angel. Vet inte riktigt vad klockan var. Jannes två tjej kompisar hade gått hem. Var han och jag kvar när en kille kom fram till mig och frågade vi bott på samma ställe. Jag har ingen anning vem du är men mor och far bor där. Nu i efterhand tror jag att jag vet lite så där vem det kan vara. Inga namn kan jag. Så frågade han vem Janne var. Då kom det över mig, den där känslan eller viljan att driva med folk. Så jag sa att Janne var från Tyskland, men han ändrade och sa att han var från London eftersom hans tyska är lite dålig. Där började det.

Janne var med och började prata engelska. 2-3 kompisar till den okände killen satte sig ner också. Väldigt oinbjudna. Mestadels när jag driver med folk är det personer som kommer till mig och känns påflugna, tänkte bara vara lite dryg så dom försvan igen. Nu var vi inträngda längs in vid ett soffbord. Janne spelade rollen suveränt och vi hade diskussioner om fotboll och manchester britt pop. Vida imponerande av min engelska vän var dom och tog hans ord på större allvar än mina, fast vi sa samma saker. Almänt dryga och fulla as var dom snyltade både öl och cigg. Satt och pratade ca en timme innan vi smet iväg till baren. På nått mirakulöst sätt så hade vi lyckats lura dom så länge att han var engelsman.

Nu blev det lite skrämande för en av killarna den fullaste ville ha med oss på efterfest. Engelskmanen var så härlig tyckte dom. Jag hatade ju han eftersom jag inte ville med på efterfest, i själva verket var jag trött och trode inte vi skulle lyckas lura dom länge till. Janne sa att han skulle träffa en flicka (som bara var ett påhitt för att få bort dom) och dom erbjöd sig att vänta utanför, dom kunde vänta hur länge som helst sa han. Riktigt påflugna var dom nu. Erbjöd sig att betalla 1/4 av taxi resan till Söderala och bjuda på kebab en säng till mig om jag var trött hade dom också. Läskigt tyckte jag och Janne var inte så sugen heller. Han kallade dom sorgliga, en av många fina ord han sa till dom men eftersom han pratade engelska så tog dom bara emot. Dark Angel’s lokaler är som en oval med vägg i mitten så när killarna var på en sidan så smet vi ut i friheten. Trode vi där ute lite snett på andra sidan vägen så står resten av gänget.

Vi gick fort åt andra hållet på fel sida ån. Följde den längst med gågatan till cykelbron (andra sidan centrum) gick över där. Hela vägen tillbaka till Dark Angel (på rätt sida ån) för vi tänkte äta på kebaben som ligger ovanför puben. Tror inte det är sant när dom sitter där inne. Bara att fortsätta att traska upp till Statoil macken och köpa fylle käk där. Vi lyckades slippa undan snorungarna och det var riktigt roligt att driva med dom. Nu gäller det att inte stöta på dom någon mer gång bara.

2 reaktioner på ”Lätt impade killar

  1. Sten skriver:

    Haha,
    eller kanske någon av dom läser din blogg och känner igen sig 🙂

Kommentarer inaktiverade.