Man on a mission

För mycket folk jag inte respekterar på quizen. För mycket självplågeri för att det skulle vara roligt. Men det positiva var att jag lyckades dricka en hel öl till. Bestämde mig för att i sommar ska det bli karl av mig. Jag ska lära mig dricka öl. Ã…ngestfylda minnen av en tid när jag skulle lära mig dricka rock n roll dricka = Jack Daniel’s. Övergav den iden när jag kände smaken av skiten och kom på att jag inte kommer att bli någon cool rockstar med alkohol problem så det fanns ingen vits med att dricka det. Ölen har slutat smaka äckligt och går att dricka ganska bra. Ser fram emot en sommar med mycket träning så jag kan nå mitt mål och bli en öl drickare.

2 reaktioner på ”Man on a mission

 1. Sten skriver:

  Haha

  Kan i ärlighetens namn inte förstå hur man inte kan älska öl?!?

  Nu känner jag till ditt ”problem” med öl sedan tidigare men lycka till och om du lyckas övervinna ölskräcken kommer Roskilde om möjligt bli ännu bättre.

  Dumpa sörjan till amerikansk whisky, drick skotskt istället!

 2. Jag har under dom senaste utekvällarna gjort jätte stora framsteg när det gäller öl drickandet. Och jag tror att efter den här sommaren kommer jag att kuna dricka öl. Fest ikväll och 2 st öl ska jag ha med mig. Dubbelt så många som jag i vanliga fall dricker.

  Whisky har jag gett upp hoppet om, kanske om man blandar den med cola då? 😐

Kommentarer inaktiverade.