Midsommar firande, dagen efter

Var en rolig midsommar afton. Fylla, grillning, sill och nubbe. Jag smakade av sillen och det var ju inte så farligt. Tyckte nubben till var värre. Äkta dunkvara fick jag smaka. Hade tur med vädret också slutade regna när vi skulle ut till ön och sen var det soligt och relativt varm hela kvällen. Efter sillen, nubben och lite vin tyckte några av oss att bad var en bra ide. Inga badbyxor hade jag med mig men tyckte det lät som en bra ide så jag visade mitt vita arsle för alla som ville se. Fem gånger var jag i vattnet och nästan lika snabbt upp igen. Av snopp storleken att döma så var det runt 12-14 grader i vattnet.

Mera vin innan vi grillade. Glömde marinera så det blev lite stänk innan det skulle på grillen, det blev gott ändå. Spelade geni som är ett jvla skitspel, inte roligt att vara dålig förlorare och värdelös på såna frågor. Spårade ur och vi övergav spelet strax efter någon åt upp min spelpjäs (en ostbåge). Sen gick alla och la sig vid två tiden utom jag och en tjej kompis som skulle sitta uppe lite längre och prata. Tiden gick fortare än vi trode och tre timmar senare kröp vi ner i sovsäckarna. Ingen hade tagit soffan som jag ville sova på. Lite seg och trött just nu, ska duscha och äta lite och se om jag orkar gå till någon och kolla Sverige – Holland matchen.

Grekland spöade Frankrike. Var nog inte så många som förväntade sig det. Roligt när dom ”små” fotbolls nationerna spöar dom stora. Hoppas bara Sverige kan göra det i kväll med Holland

En reaktion på ”Midsommar firande, dagen efter

  1. Chadie skriver:

    :razz:Hoppas Sverige kan överraska lika mycket ikväll som Grekland igår. Fast uppgiften att plocka ner Holland är ju svårare än ett ganska lamt Frankrike.

Kommentarer inaktiverade.