Min första

Fem stycken sitter vid en bardisk på ett fik. Två flickor, tre killar. En het diskusion uppstår när en flicka felaktigt påstår att killar i en känd tjejveckotidning får se ut hur som helst. Killen hon pekar ut för att stärka sitt (felaktiga)påstående är mycket vältränad. Tvättbräda, stora bröst och arm muskler. Hon menar att en utbuktning på ena sidan av magen är fett. Skulle det vara fett på denna utbuktning så har han en kamel puckel vilket jag inte sett på någon människa. Utbuktningen är troligare en muskel som ser konstig ut på grund av ställningen han står i. Killarna blir genast arga och argumenterar för att killar inte alls får se ut som helst. Att killarna måste vara vältränade eller slanka. Det är mans idealet i en sådan tidning. Kvinno idealet är att vara smal, sexig osv. Ingen av idealen är bra. Båda könen blir exponerade. Människorna blir exponerade. Inget av dom är bättre eller sämre än det andra.

Jag fick min första Bibel idag. Inslagen i sånt där papper man slog in skolböckerna med när man gick i 3’an. Papper med hjärtan på. 🙂

2 reaktioner på ”Min första

  1. Sten skriver:

    Gaahh.. ska man vara vältränad också, fan 🙂

    By the way, jag får en ändring på textstorleken så fort jag besöker din sida.. det blir mindre eller minst av någon anledning är det bara på MyWorld det inträffar?!

  2. Prova ända text storleken i webläsaren till standard IE->view->text size->medium.

    Har inte direkt några geni kunskaper i css men ska kolla om jag hittar nått fel i den filen.

Kommentarer inaktiverade.