Moi, Ansvar?

Imorgon ska jag på utflykt med ca 20st 4’e klassare. Lite nervös är jag men det ska nog gå bra. Vet inte om jag haft så stort ansvar någon gång. Blir jobb hela veckan och det känns bra fast man är lite trött och ovan att gå upp så tidigt på morgonen. Men jag ska inte klaga nu när jag får jobba, semester får jag nog snart igen.

Började planera med Janne inför sista april. Verkar som vi ska försöka bli riktigt fulla. Börjar nog dagen med en vinpicknick efter jobbet eller i mitt fall när jag vaknat och käkat frulle. Sen blir det nog en fest någonstans och en tur på krogen. Kanske inte kan kalla det för planering och säkert blir det bara skit när vi går och tänker på det i förväg. Dom roligaste festerna är ju dom som är helt spontana och oplanerade.

Annars känns det lite stiltje i mitt liv just nu. Händer inte så mycket. Fattig som vanligt och man kan inte göra nått roligt utan pengar känns det som. Vill springa på nått/någon intressant som skakar om min värld och fångar mitt intresse. Kanske börjar bli deppig igen nu när det är sånt dåligt väder? Väntar mest på att nått ska hända, fast jag borde ju ta tag och göra nått själv men jag vet inte vad bara.