Moi, Religösalkoholist?

Tog med min flicka på badhuset ikväll, nej varken hon eller jag luktade illa. Iallafall inte jag. Fick sin Julpresent då (årskort på badhuset). Riktigt skönt att simma. Inte lika jobbigt som att träna med vikter fast man blir trött på ett konstigt sätt. Bastubada ska vi göra hemma så jag har någon vettig att prata med, 60+ gubbarna på badhuset orkar man inte med. Hände en liten rolig sak på bussen när jag skulle hem. Fastnade men kedjan som hängde från min ryggsäck i ett element. Gick inte att få loss den och när valet stog mellan en resa till Edsbyn eller lämna kedjan var det inte så svårt. I Edsbyn finns det bara religösa och alkoholister (har jag hört), tror jag har störst changs att smälta in i den andra gruppen. Trivs bättre här så jag fick lämna kedjan och fly.

Real Madrid spelar cup match mot Valencia ikväll och jag ska försöka linda in det lite fint så jag får kolla för Ammie. Dom måste nästan vinna nu när dom
spelat så dåligt på sista tiden. Skulle inte vara bra med en förlust.

2 reaktioner på ”Moi, Religösalkoholist?

  1. Mikey skriver:

    Du har sannerligen en gåva när det gäller att skriva. 🙂
    Funderat på att skriva kolumn i tidning eller nåt sånt?
    Tror du skulle vara mycket bra i den rollen.

  2. Nja vet inte om jag skriver så bra. Glömer bort att ta med alla detaljer och sånt ibland, sen är det mycket stavfel och konstiga meningsuppbygnader. Vet inte om alla uppskattar min ironiska humor heller.

Kommentarer inaktiverade.