Moi!

Var uppe kl 06.45 idag bara för att jag skulle hinna med att tvätta. Varför måste jag just tvätta idag då? Jo jag har ju bara 5-6 st kalsonger som det inte är hål i. Tycker inte om att köra komando i jeanse. Jag, Jonas och Bella ska ju på quizen ikväll så jag måste ju vara ”fin”.

Mor bjöd mig på mat idag. Tasili gick vi till, jag älskar pasta kyklingen dom har. Jannes brors ex flickvän jobbade där och hon verkade lika gla att se mig som en könssjukdom. Far ringde och berätta att dom ska lägga ner Emerson i Söderhamn. Emerson är/var Söderhamns största arbetsplats. För 2-3 år sedan så jobbade 1500 pers där, idag jobbar nästan ingen där och nu ska allt bort. Var även på komunen och skulle ha mitt papper till a-kassan men tanten som skulle fixa det var i Finland. Rektorn hittade inte mitt papper men han viste inte hur man skylle fylla i det ändå. Om jag skickar det på måndag så borde det inte bli så jätte mycket förs
enat, hoppas jag inte blir avstängd bara.

Musik just nu:
Aimee Mann – Lost In Space
K’s Choice – Almost Happy
The Knife – The Knife
White Stripes – White Blood Cells

Skulle vilja ha Dido skivan för jag tyckte om singeln. Nu ska jag på furan och fika.

ps.
Mitt inet funkar inte bättre, det var jag som tog ut segern i förskott. Men det är bara på ”min” dator det inte funkar. Nu måste jag använda ”Windows Remote Desktop Connection” för att connecta till min andra dator och surfa på den. Inte smidigt, men vad gör man. Jag vill inte gärna installera om Windows. Kanske det är routern det är fel på?