Mossor och lavar

Sprang på min hyresvärd i trapphuset som sa att jag inte hade betalat en hyra. Hmm allt verkar vara okay detta år men han skulle kolla upp det mera. Min ekonomi skulle inte gilla att pröjsa en extra hyra bara så där. Just nu och förmodligen i ca två veckor har jag 100:- kontant och ett ica kort med minus pengar på. Hundringen är reserverad till klassfesten vi (Pedagog på G kursen) ska ha den 11’e eller om jag ska gå och fika med roskilde flickan, vilket jag prioriterar det senare.

I morgon på praktiken ska skolan ut i naturen och på grund av en ond hals ska jag få vara med och hålla i en station. Fick mina papper som jag ska kunna tills i morgon. Mossor och lavar ska den stationen handla om. Urg inte mitt intresse direkt och jag har ingen anning om vad jag ska göra på stationen. Vet knappt nått om ämnet men det blir läsning i kväll om mossor och lavar.

2 reaktioner på ”Mossor och lavar

  1. Chadie skriver:

    Mossor – fick mig att tänka på förra veckan. Ena sonen hade varit på något utflykt med klassen och de skulle forska på mossor och lavar. Sonen hade plockat en lite påse med en speciell slags mossa och lagt i sitt rum. Maken fick för sig att städa och slängde mossan. Sonen blev rosenrasande förstås – han skulle ju göra experiment med mossan i skolan på måndagen.

Kommentarer inaktiverade.