My old man

Stämde träff med en vän som jag i vanlig ordning blev sen till. Umgicks ett tag och pratade massa strunt. Fixade lite ärenden och sånt sen blev det dags för film kväll. Kollade klart på 21 grams som var väldigt ”hoppig”. Jag tyckte det var lite svårt att följa med i handlingen men som alltid så faller det på plats i slutet av filmen. Godkänd film.

Fick ett telefonsamtal från min far i fjällen. Han skulle ut på hotellet. Han gör nog en jojo och följer med taxin tillbaka till stugan igen. Gubben är gammal och orkar nog inte hålla igång med ungdomarna, det är dom under 35 (vilket nog bara är en). På fyra dagar står han nog inte på skidorna mer än 2-3 timmar. Synd att jag inte hade pengar så jag kunde följa med och åka snöbräda igen, var riktigt roligt förra gången fast jag var lite mycket deprimerad då. Den gång det gått bäst för mig på brädan. Hmm, måste försöka åka mer än en gång per år. Sängdags snart för mig också. :zzzz: