När jag lagar mat

Idag så tänkte jag laga till den överblivna köttfäsrsåsen. Hmm, svårare än jag först trodde. Fick börja med att sitta med damsugaren och försöka tinaupp mitt frysfack så jag fick ut köttfärsåsen. När det inte riktigt fungera så bra som jag trodde fick jag i bästa ”Sharon Stone” still hugga ut den med en kniv. Jag har ingen ishacka men jag borde nog investera i en. När jag väl fick ut den så tog jag en paus. Gick ner och posta mit kassakort. Kände att mitt blodsocker var lågt så det blev en veckansfika på TW’s. Första koppen kaffe på dagen. Sen hämta jag sånt där papper som man behöver för att övningsköra. Nu var det dags att koka spagetin. Svårare än jag trott. När jag konsulera kokråden så verkade det inte vara så svårt. Men så glömde jag att ställa tiden. Viste inte hur lång tid dom vart inne men det kan inte ta så mycket längre än 6min att läsa tidningen. Microuppvärmd köttfärssås är inte lika god som vanligt men de
t duger för mig. Blev inte lika gott som den Jan-olov gjorde men jag är ju van min kok-”konst”.

Sverige förlorade igår och det tog ungefär 15 min innan jag börja skrika på dom Amerikanska spelarna. Hatade dom igår. Hatar dom nästa gång dom ska spela mot Sverige.

Janes brud köpte mig för 5:- när hon bjöd på kaffe. Kul att man är billig på fler än ett sätt. Kände att jag måste vara snäll då. Ovanlig känsla.

Glömde bort häxträffen idag, kom på den vid 17.30 tiden och Jonas skulle jobba så jag hade ingen att åka med heller. Bortförklaring, jag vet. Jag skulle verkligen villa gå men har inte pengar eller medel att ta mig dit.

Mitt frysfack efter jag räddat köttfärsen, min iskubsgörare är nog förevigt förlorat i frysfackets kalla grepp.
Frysfack

4 reaktioner på ”När jag lagar mat

  1. Bella skriver:

    Hmmm, häxträffen ja… Jag kan nog ta det där med dig nån gång om du vill. Det kan ju vara svårt att få Gittan att komma hit…hon har rätt mycke för sig. Men jag finns ju här. Ask me anything…

Kommentarer inaktiverade.