När vanliga människor sover

Igår natt när vanliga människor sover fick jag den briljanta iden att möblera om. Jo det är sant. Jag tyckte inte riktigt om ett av hörnen i rummet så jag flyttade bort stereon och satte dit ett bord. Fick reda ut ett råttbo av kablar också. Ser mycket snyggare ut nu. Ställde även min andra dator där under bordet. Så nu har jag ett köksbord (om bordet nu stog i köket men det har jag inte plats med för då får inge annat plats i köket så det är mer som ett halvt köksbort eller kanske en mat hörna men det låter inte lika bra). När jag får en ide så brukar jag gå in i den till 200% men om det tar lång tid brukar intresse dala väldigt fort. Så allt ska göras intensivt och snabbt. Vågade inte damsuga igår natt så det kändes inte bra att lämna något ogjort.

Min datorstol gick sönder igår, så nu får min trogna pall vikariera som datorstol. Den har även två jobba sen förr då den är rumsbord och kökstol (om nu köksbordet eller stolen stog i köket). Än så länge klarar den jobbet väldigt bra men jag är lite rädd att det kan bli för mycket jobb till en enda pall. Hittade barstolar på ikea så nu letar jag bara ett högt bord typ ett barbord. När jag hittar mitt bord åker köksborde upp på vinden och ersätts med barbordet. Barbordet får inte vara så långt heller högst 75-100cm (min avståndsbedöming är inte så bra).

Tror att Sverige vinner ikväll och blir klart för EM.