Ny, gammal moby

Pappa köpte en ny mobil i veckan så jag fick hans gamla Sony Ericsson T610. Den hag har haft tills nu är den ännu äldre Sony Ericsson T300, inte riktigt säker på om den heter så men det är den som ser ut som en tvål. Tror den var ny för ungefär 4 år sen. Nu har jag nymodigheter som kamera, java och 2 meg minne på telefonen. Så nu kan mina kära vänner sluta reta mig för att jag inte har någon kamera mobil. Men den häftigaste saken är att jag kan synca den med min Mac och på så sätt få kalendern med skolschemat (från google kalender, via iCal) ner i min telefon.

2 reaktioner på ”Ny, gammal moby

  1. Janne skriver:

    Senaste filmer: My sassy girl. Kommentar; Förvånande bra???? WTF!!! Jag har ju sagt i flera år att det är en av världens bästa filmer!!!!! ojojojjojoj. Du borde få smisk!

Kommentarer inaktiverade.