one decision, lot of guts, a little vision

Ibland är allt så där underbart orättvist. Igår var det underbart när jag fick se mitt kära Madrid vinna över Atletico. Jag kan inte komma på att jag sett Casillas spela så bra någon gång. Det var inte bara en eller två gånger han räddade Madrid. Fantastiska räddningar radade han upp på chanser till och med jag skulle gjort mål på. Helt underbart. Atletidcos underbarn Torres hade ingen rolig kväll igår.

Nu blir det inte så mycket skrivande här under dom kommande månaderna. Håller till på resor.myworld under min vistelse i Indien. Där skriver jag, syster och Kalle resedagbok under vår vistelse i Indien. Kanske blir något inlägg här också om jag inte tycker att dom passar på resor.myworld.

Har inte blivit så mycket skrivande de senaste dagarna. Packat lite, flyttat det mesta och resten av tiden har jag flörtat. Nu ska jag plocka ner datorn och stereon sen blir det bara att flytta dom sista grejerna till förrådet. Imorgon vid 19 sitter jag på ett tåg till Arlanda tolv timmar senare åker jag till London -> Indien.