Osingel

Verkar som mitt stabila singel liv körde i diket och jag fick lifta med den där flickan som jag tycker så mycket om. Kanske blir tacopaj med Janne och hans flicka någon gång.

Det här är ett samtal vi hade när jag vaknade brevid en ovanligt bitchig flicka kl 7-8 på morgonen.
Jag: Vart tog den där gulliga goa flickan jag somnade brevid vägen?
Hon: Dog!
Jag: Jaha, men kommer hon tillbaka eller?
Hon: Hmm
Jag: Va
Hon: Senare
Jag: När då?
Hon: 10-11
Jag: Okay, jag går ner och spelar Championship Manager nån timme då!

Tack SiGames för ett helt underbart spel som får tiden att gå alldeles för fort. När jag 2 timmar senare klev upp i sängen var den där goa flickan där. Vet inte vart bitchen tog vägen.

Prylapan Jonas visade upp sin nya 3G telefon och nu vill jag oxkså ha en sån där mojeng. Fast det är inte telefonen jag vill ha utan filofaxen eller kalender funktionen. Sen skulle det ju
vara roligt om det gick att kolla mail, surfa och spela mp3 osv. Kanske en handator? Vill ha en iPod, iMac och massa dvd-filmer också. Hade jag mer pengar skulle jag köpa julklappar till mig själv. Som det är nu så vet jag vad jag ska köpa till min vänner men jag vet inte när och om jag får råd. Fixar sig nog i sista stund som alltid. Och har jag pengar över kan jag få några leksaker av mig själv. Undra om mina vänner nöjer sig med en varsin tvättsvamp?

PS. Jag är inte pussy-whipped. Eller inte till 100% då.

En reaktion på ”Osingel

Kommentarer inaktiverade.