Paranoid

Verkar som min önskan att få jobba mycket den här månaden (så jag får mycket pengar nästa) slog in. Synd bara att det blir så många halvdar. Ganska bra att bo här hos mor & far för nu gör jag inte av med nå pengar, blir väckt av en hundvalp som slickar mig i ansiktet, vad mer kan man begära. Fast jag vet inte om det är så snällt när han slicka sig i baken först och sen hundpussas så där, men har man inge bättre erbjudande så. Gick bra hos sköterskan igår. Fick några till frågor om min alkoholkonsumption. Jag tycker inte den är stor men förnekelse brukar ju vara en av dom första tecknen på problem. Kanske börjar bli paranoid? Eller tokig? Kanske ska bygga mig en mössa av folie så dom inte kan läsa mina tankar?

Undrar lite om jag har råd med att köpa present till mig själv i år. Vet inte riktigt vad jag önskar mig heller. Gamecube? En resa till varmare platser (inte helvetet) skulle vara bra och roligt. Måste köpa en ti
ll min gudson också. Tänkte spela in en skiva till han och lotsa in han på den bra musiken, självklart ska han få tycka om det han vill (bara jag godkänner det).

Varför är det så roligt att elda?