Predictions: Unforgiven 2003

Jag förväntar mig ingen minnesvärd gala och den är nog som bäst medioker. Tycker inte om WWE på senare tid och när jag vill se wrestling (som är det jag vill se) så kollar jag på NWA-TNA. Där får jag se brottare jag vill se (Christoper Daniels, Jerry Lynn, Raven, Sabin kan räkna upp hur många som hellst) göra saker jag vill att dom ska göra, nämligen brottas (och då menar jag inte 2 minuters matcher var tredje månad). Inga höga förväntningar, som bäst 2-3 bra matcher.

-Triple H vs. Goldberg
Om Cripel vinner här ska jag sluta kolla på RAW & RAW galor. Dom kan inte låta Cripel H hålla på att begrava allt motstånd. Goldgberg är ingen bra brottare men han är 100ggr bättre än CH nu.

-Last Man Standing Match
-Kane vs. Shane McMahon
Shane’O Mac håller jag på för han är mest underhållande av dom här två. Men han tar säkert nått stort bump och Kane vinner.

-Shawn Michaels vs. Randy Orton
Hoppas dom
ger pinnen till Randy här. En bra vinnst för Randys karriär om han får vinna. Kan bli en bra match.

-RAW Announce Job on the Line
-Coach & Al Snow vs. J.R. & Lawler
En till tråkig match med 2 icke brottare 1 föredeting och 1 som mestadels trännat andra brottare på senare tid. Ett hån om Al Snow skulle toska mot J.R & Lawler. Eftersom WWE inte bryr sig om vad publiken tycker och vill så vinner J.R och Lawler.

-Triple Threat Intercontinental Championship Match
-Christian vs. Rob Van Dam vs. Chris Jericho
Borde bli galan bästa match ganska lätt. 3 bra brottare som jag hoppas får lite tid, då blir det här bra. Jag har RVD som favo men Christian kan behålla bältet.

-Tables Match
-Bubba Ray, D-Von & Spike Dudley vs. La Resistance & Rob Conway
Dudley’s vinner. Var en spark i skrevet när Spike fick jobba på 3 sekunder i senaste RAW.

-Scott Steiner (Big Poppa Pump) vs. Test
En match som jag inte bryr mig om. Om båda blir skaddad och aldrig mer kan brottas så är det b
ästa som kan hända den här matchen.

-Trish & Lita vs. Molly & Gail Kim
Fyra tjejer som kan brottas. Eftersom Lita är min absolut favo brud så håller och tror jag på Lite & Trish. Kan bli en bra ”tjej” match.