Seans och en spå häxa

Seansen var riktigt rolig, var för mycket folk bara. Var lite nerös innan, tänk om han skulle prata med mig. Vad skulle jag då säga? Han pratade inte nått med mig, men han sa några sanna saker om Bella när hon ställde en fråga. Vet inte riktigt vad jag ska tro men jag är väldigt ”troende”. Det kändes äkta.

Bella spåde mig efter seansen, hon såg väldigt rätt. Eller jag tyckte det stämde väldigt bra det hon spådde om. Hon ska få göra om det, om och när hon vill (eller så ofta jag lyckas övertala henne). Pratade en stunde med henne också. Tycker jag är väldigt öppen och ärlig mot henne fast jag bara känt henne ett kort kort tag. Hon är väldigt viktig i mitt spirituella sökande, dels som push och dels som mentor/ledsagare. Hon är en bra människa. Tror jag hitta en ny vän i henne.

Update: SMS
Fick ett till sms idag, vet fortfarande inte vemifrån det kommer. Måste vara någon som skicka till fel nr.

Hejsan! jag går in på msn kl 19.30 ska du in? puss