Sista praktik dagen

Idag var sista dagen på praktiken, nästa vecka börjar jag mera passande tider för mig. Inte roligt att gå upp 06.40. Jag vet att det inte alls är tidigt på morgonen men jag blir så trött senare på kvällen fast jag slutat vid 14.30. Låter som ett gnälligt litet barn, undra om mamma kan trösta? Nästa vecka börjar kursen vid 9 och det blir lite extra sovmorgon då.

Fortfarande väldigt kallt ute. Minus 10-12 grader i morse. Jag vill inte ut i kylan i onödan. Mor fick bjuda på lunch idag och vi pratade lite om Indien, syster och vad jag behövde fixa innan det bär iväg. Fick inte pengar idag och ska försöka preliminärboka resan på måndag. Mina sammanlagda tillgångar på Skandiabankens konton: 2:- skr. Hmm jag som räknade med att om jag lämnar in mina papper till försäkringskassan i tid så ska jag få pengar av dom efter senast 14 dagar. Tur att jag lyckades betala alla små räkningar med mina sista pengar.

Idag på praktiken var klassen till kyrkan eftersom det är första advent på söndag. Funderade lite och visst var jag i kyrkan förra året också? På samma skola fast med fritids? Kollade lite i arkiven och visst så hittade jag det som jag skrivit om kyrkan där. Tänk att ett år kan gå så fort. Undra om jag var lyckligare då?