Slut i huvudet

Efter en hård psykisk dag i skogen med massa barn så blev det en lugn dag hemma. Satte på bastun när jag kom hem. Tvättade och kollade Chasing Amy. Sen var bastun varm. Inte så där jätte lång tid i bastun men skönt var det. Gick och kollade om Alkemisten var inne på biblioteket men det var den inte. Var en i kö på den så jag fick ställa mig i kö också. Tror inte jag stått i kö på en bok dom senaste 5-10 åren. Lånar inte så mycket böcker. När jag vill ha en bok så brukar jag köpa den. Men efter jag fått lite tips av Chadie’s bok blogg på böcker som jag desutom tyckte var bra så har jag upptäckt lite mera författare som verkar intressanta. Lånade ”Rubem Fonseca’s Den stora konsten” idag. Så nu har jag nått att läsa tills Alkemisten kommer in.

2 reaktioner på ”Slut i huvudet

  1. Chadie skriver:

    Vilket sammanträffande, jag lånade också Fonsecas bok idag. Fast det verkar vara en helt annan typ av bok än Alkemisten. Jag har bara läst några kapitel ännu.

  2. Så mycket sammanträffande var det inte. Jag läste lite på din blogg, skrev ner lite böcker som verkade intressant och kollade på biblioteket. Var bara Fonsecas bok som var inne. Är den bra så långt?

Kommentarer inaktiverade.