Slut med mig

Julafton gick bra. Min släkt var snäll på Ammie och hon verkar fortfarande tycka om mig. Ganska konstigt tycker jag när hon träffat min far. När jag inte orka med släkten längre åkte vi in till stan, gick upp till en kompis som hade fest. Delade på en vinare och jag kände mig påverkad. Märks att jag vart hobby-nyckterist.

Var ut på juldan och det blev lite rom och cola. Rolig fest. Fick värma en frusen kvinna den natten. Somnade vid 6. Dagen efter hade jag bakfyllemage och ont i hälen. Undrade hur jag kunde ha ont i hälen, jag hade ju inte sprungit och skorna var det inge fel på. Konstigt konstigt tills det slog mig många timmar senare. Jag hade ju gjort det manliga (läs: idiotiska) och hoppat ut för en trapp i trapphuset. Den är ungefär 2 meter lång och 1.5 meter hög. Gick väldigt bra i hoppet men landningen var det sämre med, ramla på rumpan och fick ont i svanskotan. Tur att jag druckit bedövningsmedel före jag hoppade. Kände mig verkligen ”old” när jag hade så många krämpor dagen efter.