Små små stunder av lycka

Igår var en bra dag. Allt var bra och jag kände mig lycklig för första gången på länge. Träffade mycket folk som jag kände. Mycket roligt folk. Fick några bra bilder på Fakir Törnell när han sprutade eld utanför caffet, tyvärr så fick jag inga bra bilder på Tone när hon sprutade eld. Frågade Tone & Tobias om jag fick använda bilderna och det var ok. Dom skrev ner sina namn och sånt. Jag stoppade ner lappen i fickan. Gick hem för att lämna kameran, ville inte ha med den på quizen om jag skulle råka göra nått med bilderna. Ungefär 100 meter dörr till dörr. När jag kommer hem och ska lägga ur lapparna, känner i bakfickorna, PANIK, vart fan är lapparna? Jag stoppa ner dom för 5 min sen, dom kan inte vara borta redan! Får springa tillbaka och Tobias skriver en ny lapp. Nu var det fixat och jag kom ihåg vad flickan hete. Bra. Ska gå in på quizen, stoppar ner nummerbrickan, vad är det jag har i framfickan, jo just det lapparna so
m jag trode var borta. Så virrig är jag, och det är inte första gången det händer.

På quizen var det dom vanliga. Jag, Jonas, Allvin och Bella formar lag. Vi var sämst. Svarar på cirka 3-4 frågor. Lämnar inte ens in svaren. Jag känner mig så glad att jag bryter mitt nykterhetslöfte och dricker 2 st cider. Jag tog dom för att jag ville och jag kände mig glad. Jag drack inte för att jag kände mig deprimerad, jag blev inte deprimerad för att jag drack. Brevid Jonas sitter det en vacker flicka. Börjar prata med henne. Verkar trevlig också. Det är man inte van direkt. Bella påpekar att hon är mörkhårig och har gröna ögon precis som hon spådde, hmm men hennes namn börjar inte på F varken för/mellan/efter. Bella tycker jag ska bjuda ut henne ändå. Efter lite tvekande så gör jag det. Vi byter tel.nr och pratar lite mer. Så nu verkar det som jag ska på dejt någon gång i veckan. Igår var det roligt att leva mitt liv.