Soft

Skönt att jobba idag. Vaknade vid 6.10, lite tidigt kanske men det går bra och solen som skiner in i min 1’a är så vacker på morgonen. Frulle, cigg och en busstur senare var jag på jobbet. Lugn klass (4’or), en promenad på 3km (tror det är så långt) och hemma igen vid 13.30. Liten update: Sen fick jag mera jobb också, så nu blir det minst en dag till på samma ställe.

Ju mer jag jobbar som vikarie tror jag på kortare arbetstid. Blev riktigt förvånad att det är så långt kvar av dagen fast jag jobbat. Inte är jag trött och ligger på soffan som ett slakt heller. Tänk den dag jag måste ta ett vanligt jobb och jobba 8 timmar/dag. Tjänar hellre lite mindre och jobbar 6 timmar och har tid att leva än går som en zombie i 8-timmars helvetet. Min livskvalite är värd mer än pengarna jag inte tjänar.

2 reaktioner på ”Soft

  1. Sten skriver:

    6 timmar arbete är precis lagom. Kan man få välja vore 06.00 till 12.00 (ingen lunch eller annat obetalt) den ultimala arbetsdagen, hela eftermiddagen/kvällen ledig.

    Själv jobbar jag extra, utan betalt dom närmaste dagarna. Hm, kanske inte så skoj men man slipper iaf utgifterna för kaffet som hade gått åt om man suttit hemma för då går det verkligen åt massor med kaffe.

Kommentarer inaktiverade.