Söta pojkar?

Nu vet jag vad jag ska göra idag. Eller hur jag ska smöra. Tänkte vara en snäll pojk och dela med mig av all den visdom jag har. Först ska jag köpa en ros till ’na. Sen ska jag visa vem som bestämmer vid biljardbordet. Ja okay då hon bestämmer där också men jag brukar spöa henne i biljard och jag ska inte göra en läggmatch ikväll. Tillsist blir det mat på Kina resturangen. Hur slutar kvällen då. Ja hon ska gå ut och roa sig medans jag sitter framför Championship Manager.

Igår blev det en quiz. Jonas syster var i stan och vi måste visa hur bönderna roar sig. Värdelös i själva tävlingen, inte många rätt där inte men allt runtomkring var roligt. Ett stort tack till killen vid bordet brevid som bjöd oss 4 på cider och öl. Jag dricker ju inte öl och var på väg hem till kvinnan min men jag fick tvinga i mig lite för att vara artig. Stort tack iallafall, det var uppskattat.

Nu är jag hundvakt till värdens sötaste
hundvalp. Tvättar samtidigt och tog med han ner i tvättstugan. Visade sig att Nico och jag har en sak gemensamt. Vi är sötast i värden båda två tänker ni nog, men nej det är inte det fast det stämmer nog också. Det vi har gemensamt är att vi är mörkrädda. Han verkar vara lite mer än mig bara. Tyckte synd om han men det går inte att lämna han ensam heller så han måste följa med.

2 reaktioner på ”Söta pojkar?

  1. Janos skriver:

    Ja du Henrik… Tjejstryk på 25-årsdagen.. Ajajajaj.. Väntar på bildbevisen.. Grattis som fan!! My girlfriend kicked your ASS!!!!!!!!!!!

Kommentarer inaktiverade.