Strul med cpanel?

Ibland blir jag lite fundersam på mitt webhotell som nu t. ex. när jag inte kan logga in i cpanel. Får bara felmedelandet ”Invalid License File”. Ibland när jag håller på att grejar mycket är det väldigt segt och jag kan tappa kontakten när jag ftp’ar upp saker. Men för det mesta så är dom snabb att svara när det vart nått fel med mitt konto. Ganska billiga är dom också för det jag får. 70kr/mån för 200mb, obegränsat med subdomäner, mysql databaser, pop3 mail och trafik. Sen att jag inte alls nyttjar mina 200mb är ju en annan sak. Kanske finns några bättra och billigare hotell med någorlunda samma tjänster. Ska nog ta och kolla runt lite innan det är dags att förnya för ett år till.

Snart börjar Night of the Living Dead på någon kanal. Kl 23.05 ska det vara. Undra om jag orkar se den eller om jag kommer att somna så sött i soffan?

3 reaktioner på ”Strul med cpanel?

  1. Jag har ett par sajter som ligger på box hosting (box.se), de har stöd för det mesta och kostar från 19:-/mån. De fick inte så bra betyg av Internetworld på grund av bristande support men jag har inte haft några problem där och får alltid hjälp av supporten.

  2. De verkade bra. Enda nackdelen som jag såg var att man bara fick en subdomän. Fast egentligen behöver jag kanske inte mer än en.

  3. Du är välkommen till oss på Mu-host.com om du är sugen. Använd koden ”RebatePackage2004” så får du rabatt på basic och intermediate paketen. Det står att man bara får si och så många subdomäner, men jag är inte så finkänslig, så om du vill ha 30 till så är det lugnt. 😉

Kommentarer inaktiverade.