Svar

Fick ett telefonsamtal från Proffice idag. Det var en kvinna som undrade hur jag skulle göra med boende i Stockholm. Ja inte vet jag riktigt för det var en sån där måste ansökning som arbetsförmedlingen skickat ut. Hon sa att jag nog skulle få börja väldigt snart om jag blev presenterad för Ericsson. Skulle ringa henne senare men det blir lite problem eftersom jag inte kom ihåg hennes namn och inte har nått tel.nr. Vet inte om jag skulle vilja jobba på Ericsson igen. Jag har inte alls förväntat mig att få nått svar på mina ansökningar. Skickat iväg standard ansökningar och vet knappt på vad jag söker.

Den här veckan har jag jobbat 3 halvdar (4 timmars). Ganska skönt men skulle vara roligare att få jobba mer så det blir mycket pengar i Julmånaden.

Har ändrat signal på mobilen för jag har alldeles för många missade samtal. Min poloblablabla ”Super Mario Bros” signal lät bra dom få gånger jag hörde den. Nu har jag en vanlig Wonderboy och den är svår att missa om man nu inte är döv. Som vanligt har jag inga pengar att ringa för. Min telefon kontakt med omvärden består av ett (1) sms jag kan skicka per dag från passagens sida.

Upgraderade Miranda (bästa ICQ/MSN) och sen funkade varken msn eller icq. Fick ta bort och installera om, importera allt igen och nu funkar det bra. Vet inte vad det var för fel men va gör man utan msn och icq? Hur pratar man med vänner?