Svårt att raka rakt

Jag var på en information om en ”kurs” för arbetsförmedlingen jag vill gå. Pedagog på G heter den. Nu har jag nått att göra i 20 veckor och får se om sådana jobb är nått för mig. Roligt att jobba på fritids/skola men ibland känns det bara jobbigt. Fast jag tror det är mestadels roligt. Fast det är inte därför jag skriver. En vän känner igen gubben som hade informationen från CFL och har vid några tillfällen påpekat hans mustasch. Den är något (1/2 – 1cm) kortare på vänster sida och det var allt jag kunde koncentrera mig på under de 20-30 minuter han pratade. Lyckades hålla mig från att skratta för det såg väldigt roligt ut. Fast jag vet av egen erfarenhet att det kan vara väldigt svårt att få skägg jämnt och fint.

Måste bara tipsa om lite musik. Gillar man Placebo är Placebo Acoustic en helt underbar (bootleg-)skiva med akustiska versioner av deras låtar. Borde inte vara så svår att hitta på nätet eller en bra affär som säljer bootlegs.

En reaktion på ”Svårt att raka rakt

Kommentarer inaktiverade.